Gjuha

Tel. 24/7

Orari
Hën - Mar: 09:00 - 06:00

Click Here

Rastet Klinike

RASTE KLINIKE

Klinika Dentare Amaris krenohet me ambjentet e saj moderne. Me pajisjet më të fundit dhe një staf me përvojë, ne sigurohemi që i gjithë trajtimi dentar i kryer nga stafi ynë të jetë i përballueshëm dhe i lehtë për tu kryer.

Adresa

Rruga Demokracia Tirane 1047

020 3627 7833

info@amarisdentalclinic.com

Rishikimi i Pacientëve

sqShqip

Rezervoni një Takim

Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë për të marrë një konsultë falas nga dentistët më të mirë në Shqipëri.