Gjuha

Tel. 24/7

Orari
Hën - Mar: 09:00 - 06:00

Click Here

Çmimet

Çmimet e shërbimeve dentare në Klinika Dentare Amaris janë ndër më të volitshmet në rajon. Gëzoni kohën tuaj në Shqipëri, ndërsa merrni edhe trajtime me cilësi të lartë.

Kirurgjia Çmimi
*Grafi Panoramex
20 €
*Grafi 3D

70 €

*Zbardhja me Lazer
300 €
*Heqja e Dhëmbit
20 €
*Heqja e Dhëmbit me Kirurgji
200 €
*Mbushje e Gradës së Parë
30 €
*Mbushje e Gradës së Dytë
40 €
*Mbushje e Gradës së Tretë
55 €
Implante Çmimi
*Megagen
400 €
*Monkone

150 €

*1 Zirkon mbi Implantet
195 €
*14 Zirkon mbi Implantet
2500 €
*Zirkon i Plotë
250 €
*Të Gjitha në 4
4700 €
*Të Gjitha në 6
5800 €
Ortodoncia Çmimi
*Proteza të Përkohshme
300 €
*Proteza Elastike

500 €

*Fasheta Emax
300 €
Rezervoni një Konsultë Falas

Merrni një konsultë falas nga disa prej dentistëve më të mirë dhe më me përvojë në Shqipëri.

sqShqip

Rezervoni një Takim

Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë për të marrë një konsultë falas nga dentistët më të mirë në Shqipëri.