Gjuha

Tel. 24/7

Orari
Hën - Mar: 09:00 - 06:00

Click Here

Blog

Kontakto që të mund të marrësh një vlerësim nga dentistët me përvojë dhe të përkushtuar në Klinikën Dentare Amaris. Njihuni se cilat shërbime dentare do t'ju duhen në mënyrë që të arkivoni atë buzëqeshje të bardhë të përsosur që të gjithë dëshirojnë, me çmime të volitshme në Shqipëri.

Adresa

Rruga Demokracia Tirane 1047

020 3627 7833

info@amarisdentalclinic.com

sqShqip

Rezervoni një Takim

Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë për të marrë një konsultë falas nga dentistët më të mirë në Shqipëri.